ISPARTA / YALVAÇ - Kırkbaş İlkokulu

Haz

YALVAÇ İLÇE GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE YALVAÇ GENÇLİK MERKEZİNİN GÖNÜLLÜ GENÇLERİ OKULUMUZA GELDİLER.BU ETKİNLİKTE BİZE HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLAYAN YALVAÇ İLÇE GENÇLİK SPOR MÜDÜRÜMÜZ DR.BÜLENT OKUMUŞ VE DEĞERLİ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ RIFAT ERDOĞAN'A EMEKLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.ÇEŞİTLİ SPORTİF FAALİYETLER,YÜZ BOYAMA ETKİNLİKLERİ,PALYAÇO,OYUNLAR VE EĞLENCELİ YARIŞMALARLA ÇOCUKLARIMIZA DOYASIYA BİR EĞLENCE YAŞATTILAR.AYRICA GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞUNU DA DENEYİMLEME FIRSATI BULAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN GÜZEL BİR DÖNEM SONU ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUK.

Haz

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLADIK.BU BAYRAMI BİZE ARMAĞAN EDEN ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Mrt

OKULUMUZ VE TEMA VAKFI YALVAÇ İLÇE TEMSİLCİĞİYLE BERABER ORGANİZE ETTİĞİMİZ ETKİNLİKLER KAPSAMINDA OKULUMUZ BAHÇESİNDEKİ KUŞLAR İÇİN KUŞ YEMLİĞİ YAPTIK.AYRICA OKULUMUZ ANASINIFINDA YAPTIĞIMIZ GÖNÜLLÜ ETKİNLİKLER KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLDU VE ANASINIFIMIZ TEMA GÖNÜLLÜSÜ SINIF ROZETİ ALMAYA HAK KAZANDI.ÇÜNKÜ DOĞAMIZI KORUMAK VE YENİ NESİLLERE AKTARMAK EN BÜYÜK SORUMLULUĞUMUZ.TÜRKİYE ÇÖL OLMASIN!

Ara

GENÇ YALVAÇLILAR ZEKA OYUNLARI LİGİ AÇILIŞ TÖRENİ VE İLK AY MÜSABAKALARINA KATILARAK OKULUMUZU TEMSİL ETTİK.

Kas

İlçe Kaymakamımız Haluk ŞİMŞEK , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Necdet EROL ve beraberindeki ilçe kurum müdürleri calışma ziyareti kapsamında okulumuza ziyaret gerçekleştirdiler.Kaymakam ŞİMŞEK, okulumuzu gezip incelemelerde bulundu.Okul müdürümüz ve Okul Öncesi Öğretmenimiz Muhammed AYDIN'dan okul hakkında bigi alan Kaymakamımız,eğitim-öğretim gören öğrencilerimizle bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretlerini sonlandırdılar.

Kas

Türk ulusunun büyük önderi ve cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa yürüyüşünün yıldönümü dolayısıyla okulumuzda anma programı gerçekleştirdik.Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan program günün önemini belirten konuşmalar ve şiirlerle devam etti.

Atam sen rahat uyu yolcusuyuz biz Hürriyetin ,

Atam sen rahat uyu bekçisiyiz Cumhuriyetin !

#KALBİMİZDESİN

Kas

Öğrenmeyi açık havaya taşıyan öğretmenler bunu yapmanın çocuklar üzerindeki güçlü etkilerinden bahsediyor; Çocukların davranışları gelişiyor, tüm sınıf öğrenmek için heyecanlanıyor ve müfredat tarafından engellendiği düşünülen bireyler genellikle açık hava ortamında başarılı oluyor.

Oyun sadece çocukların çocukluklarından zevk almalarını sağlamıyor, aynı zamanda problem çözme, takım çalışması ve yaratıcılık gibi kritik yaşam becerilerini de öğretiyor.

2018 yılından bugüne Türkiye'de de kutlanan Okul Dışarıda Günü hareketinde KIRKBAŞ İLKOKULU olarak biz de yer alıyoruz!

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutlandı.Öğrencilerimiz hazırladıkları etkinliklerle bayram coşkusuna ortak oldular.Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ulusumuza armağanı Cumhuriyetimizin 99.yılı kutlu olsun.Yaşasın Cumhuriyet!

Ekm

OKULUMUZ CODEWEEK SERTİFİKASI ALMAYA HAK KAZANDI.

Ekm

KIRKBAŞ İLKOKULU KODLUYOR !

Ekm

4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE YİNE MİNİK DOSTLARIMIZI YALNIZ BIRAKMADIK

OKUL TABELAMIZI YENİLEDİK...

TEMEL EĞİTİMDE 10.000 OKUL PROJESİ KAPSAMINDA İLKYARDIM EĞİTİMİ